J. e. g. h. a. r. s. t. d. f. ø. -. j. l. k. n. m. i. b. O. u. o. v. å. p. ,. x. y. æ. V. ". S. H. 1. (. 7. 9. 0. ). 3. c. ½. 2. B. K. M. P. E. R. N. *. G. I. L. D. e g
Jeg har mærket en efterspørgsel fra jer på hovedretter med kylling. At fylde et stykke kyllingebryst med pesto er en god og nem måde, at gør et stykke kylling lidt mere interessant at spise
Spidskål Hakket soltørrettomat Hakket pistacienødder Hakket bredbladet persille Bagt peberfrugt. Gul peber strimletRød peber i strimlet Evt syltet rød peber i skiver Syltet hvidløg Skalotteløg i strimler Olie Salt Peber Bages i ovnen på 130 g , med bagepapir oven på , ellers brænder det let af
Pasta kogt med salt Oliven uden sten Soltørrettomat i olie , skæres i tern. Rødløg i tynde både Hakket persille Hakket purløg Ristet græskarkerner i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min
Rør kødet med salt. Her kommer så lige opskriften på sunde kyllingefrikadeller - jeg bager dem i ovnen i stedet for at stege dem, da det sparer fedtstof og stegeos
Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørrede tomater
- Piskefløde til at runde smagen af med. Server med forårsløg og brød. - 2 dåser hakkede tomater eller flåede. Januar udfordringen 2 dåser hakkede tomater eller flåede
Hvidløgscremen blandes og smages til, serveres sammen med (eller i) salaten. Jeg elsker tomater. tomaterEn håndfuld røde cherytomaterEn håndfuld gule cherrytomaterEn håndfuld små mini tomater (kan ikke huske navnet, men de fås i bakker hos bl
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.