er jeg fan af disse blinis medkaviar og røget laks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Når jeg laver disse vafler som en forret eller et lille måltid sammen med laks, kan jeg bedst lide at bruge fransk estragon (frisk eller tørret) eller også spinat
Tunrouladen kan også serveres ved mere selskabelige begivenheder som en lækker forret, hvor dine sundhedsbevidste gæster vil sætte pris på næringsværdien
Brug dem som tapas, appetizer, forret, frokost – eller bare en lille snack. Stenbiderrogn er Danmarks kaviar, det er supersundt og smager fantastisk af hav – på den ikke tang-agtige måde
Server som forret eller på en buffet. Cavi-art er vegetabilsk kaviar lavet på tang. Festlige spinatruller med kartoffel-bønnemos, serveret med stærk chilisovs og cavi-art
Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer. Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler
En kollega har spurgt mig om jeg havde en nem opskrift på en forret til nytårsaften. Æggene moses med en gaffel og blandes med løg, mayonnaise og creme fraiche
Den er i mange år blevet serveret – og bliver det stadig – som forret til festlige lejligheder. Fordel salaten oven på skiverne af lakseroulade, og pynt med dildkviste og rogn/kaviar
Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet med tomat, citron, dild og måske lidt kaviar