½ l pisket flødeskum. Den pyntes med. vanilje efter smag. 8 æggeblommer piskes med. 400 gram melis til en luftigt masse. 8 æggehvider piskes sammen med. Drys med 200 gram hakket hasselnødder. Afkøl kagen og kom den i fryseren til 1 time før servering. 8 æggeblommer piskes med. 400 gram melis til en luftigt masse. 8 æggehvider piskes sammen med
Pisk nok flødeskumtil, at du kan give nederste bund et pænt lag flødeskum – efterfulgt af den øverste bund, som lægges på og får et lidt tyndere lag flødeskum
Her har jeg valgt den helt enkle udgave og pyntet kagen med lidt chokolade, men du kan sagtens gå all-in med vegetabilsk flødeskum (fx havre- eller kokosflødeskum), bær (når de er i sæson), marcipan, nødder eller andet
Servér med pisket vegetabilsk 'flødeskum'. Den smager godt og kan bruges i stedet for flødeskum. hvilke kokosmælk, der kan bruges til at lave kokosflødeskum
Nu har æblerne stået køligt et par dag – så i går skulle de skrælles og min plan var, at koge en stor gryde æblemos, som igen skulle blive til en lækker æblekage med makroner, rasp, flødeskum og ribsgelé