I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad ifad. Retten kan laves i en gryde eller som jeg i dette tilfælde gjorde i ovnen, det bestemmer du selv
Follow my blog withBloglovin. Jeg har lavet denne bog for at givediginspirationtil aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal givedig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad indidindagligdag
Bland det hele sammen og server det til stegt fisk eller fiskefrikadeller. I dag blev den brugt som remouladesovs tilfiskefarsifad med ovnbagte grønsager
Syltede rødløg, mørbradbøf og hjemmelavede fiskefrikadeller. Og hvad er nemmere end at smide en leverpostej i ovnen, over på et fad og ind på frokostbordet
Fungere også rigtig godt til både fiskefrikadeller og fiske-fillet, med et hjemmebagt rugbrød. I dag har jeg anrettet min morgenmad på dem, hvilket jeg mener,er en fin og hyggelig måde, at anvende dem på,og som et alternativtil en tallerken, eller et fad
Farsen steges som fiskefrikadellerimargarine eller smør til de er gyldne. De vendes ilidtolie og kommes i et fad og bages i ovenen sammen med kartoflerne
Brun fiskefrikadellerne på en slip-let pande i. til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og mos dem gennem en sigte (eller med et piskeris) - afkøl kartoffelmosen