Kom hakket koriander og cashewnødder i salaten og servér til fiskefrikadellerne sammen med ris. Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske
Rør creme fraiche sammen med paprika, citronsaft, hakket purløg og salt. Anret tallerkner med varme fiskefrikadeller, salat, bønner og avocado presset med lidt citronsaft og salt
Læg de små fiskefrikadeller ovenpå. Rør fiskefarsen sammen med chili, forårsløg og koriander. Form farsen til små frikadeler med en teske og steg dem i olie ved middelvarme 2-3 minutter på hver side
Bland creme fraiche med rygeost, fint snittet rødløg og purløg. Varm fiskefrikadellerne i ovnen ved 210°C i ca. 192 g mini fiskefrikadeller el. 2,5 dl creme fraiche
Lun fiskefrikadellerne i ovnen ved 180° C i ca. 125 g fiskefrikadeller. Skær peberfrugt, squash, blomkål og bønner i passende størrelser, krydr med salt og peber og rist dem på en pande
Vend rosenkålsblade fra de hele rosenkål og det fede knuste hvidløg i den varme spelt. Server de lune fiskefrikadeller med varm speltsalat og purløgssauce med lakserogn og evt
Server de varme fiskefrikadeller med aspargeskartofler, persillesovs og sprød agurkesalat. Kog de skrubbede aspargeskartofler i rigeligt og saltet vand