Her er det med røget makrel og danske æbler, som giver en helt fantastisk aromatisk smag. 8 fiskefrikadeller. 8 fiskefrikadeller. Røget makrel (filtreret for ben) - 100 g. Opvarm en pande med lidt olie og lav nu 8 fiskefrikadeller (eller mindre hvis du ønsker dem større). Røget makrel (filtreret for ben) - 100 g. Opvarm en pande med lidt olie og lav nu 8 fiskefrikadeller (eller mindre hvis du ønsker dem større)
Og en del fiskefornægtere indrømmer da også, når man går dem på klingen, at de spiser fiskefileter, fiskefrikadeller, røget laks, makrel i tomat eller lignende
Disse Fish Cakes (en slags fiskefrikadeller) fandt jeg på BBC Good Food og de er virkelig lækre, da den sprøde panering står godt til det bløde kartoffel og fiskecenter
Det her er uden tvivl en af mine yndlings fiskefrikadeller - den røgede makrel sammen med friske danske æbler, som netop er i sæson lige nu, giver en fantastisk aromatisk smag til torskefarsen, og går utrolig godt i spænd med hinanden