En lækker frokost med nystegte fiskefrikadellerog friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. Hvis du ikke som jeg springer over hvor gærdet er lavest, så finder du her en god opskrift på fiskefrikadellerog de kan smages til med alt lige fra krydderurter til chili og citronskal
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Jeg kan godt lide at blande de hvide, neutraltsmagende torskog rødspætte med den fede laks. Har du nogensinde undersøgt, hvad der er i de fiskefrikadellerog den færdige fiskefars, du køber
halvdelen medlaks. Steg fiskefrikadellerne gyldne i smør/olie og server dem med fx. Skær fisken i mindre stykker og læg dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser bortset fra sesamkerner, smør og olie
500 g torsk, rødspætte eller laks. 10 smør til stegningBlend eller hak fisken, rør det sejt med salt, og smag det til med peber. 1Kom æg, mel og mælk i, og rør godt rundt. 1Form farsen på en ske, og steg dellerne gyldne i smør på en pande. 1Servér med groft rugbrød, citron og remoulade
For ikke at glemme fiskefrikadeller, der kan laves af torsk, laksog hvad man ellers kan finde. Derudover kan de laves med gulerødder, tomater, rødbeder og meget mere
Fiskefrikadeller – Det er faktisk slet ikke så svært at lave sin helt egen fiskefars, og smagen bliver blot endnu bedre, når man selv har valgt smagskomponenterne