Mums, har lavet fastelavnsboller i dag og hold op hvor blev de gode. Opskriften er af Claus Meyer og selvom den lige umiddelbart så lidt besværlig ud, så var den faktisk ret nem
Hvis du køber kan jeg anbefale (surprise, surprise) Meyers Bageris fastelavnsboller. I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Smag så mange forskellige fastelavnsboller i løbet af en aften og find frem til Københavns bedste. Næste år tror jeg vi må få tilføjet Andersen Bakery og Meyers
Opskriften er en jeg lærte da jeg var på julebage kursus hos Meyers madhus. Dette gælder også disse fastelavnsboller som teknisk set er en bolle med fyld, men de er lette og luftige og det er svært kun at spise én af gangen
Ja selv Åse (min kat) syntes mine fastelavnsboller duftede godt. Opskriften er "lidt" hugget fra Claus Meyer der er den første jeg har set, der grådigt har både creme og remonce som fyld i hans Fastelavnsboller
februar) er det jo med at komme i gang med bageriet (og ikke mindst spiseriet), så vi kan nå at fylde maverne så rigeligt, at vi er mætte på fastelavnsboller indtil næste år