Prøv den også på et stykke rugbrød med fx parmaskinke eller tomat. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
Her er en utgave med basilikum ♫. Pesto er en italiensk saus. Smak til med salt og pepper. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Jeg elsker dressing og dyppelse, men Pesto er bare noget helt særligt. Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Pesto kan spises på tynde skiver af ristet rugbrød, eller som dip til gulerodsstave, på sprøde hjemmelavede kiks – se andre steder på bloggen – eller brug det som dressing på kartofler
De er vendt i en pesto-citrondressing, friske tomater, soltørrede tomater og feta. Jeg mener alt medpesto, soltørrede tomater og feta, går man bare aldrig galt i byen med, hvis du spørger mig
Sådan så min ud – jeg lavede en dressing til. Torsk medpesto. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe
Pastasalat med rød pesto. Grønkålssalat med annanas, peanuts og eksotisk dressing. Hvidløgsdressing. Dagens lune ret blev i dag til oksekødsspyd med bulgursalat
Samtidig er den vendt med en lækker hjemmerørt peberfrugts-tangpestodressing - som fik min smagsdommer til at gå helt amok i salaten - til trods for, at han hverken kan lide pesto, pasta eller sojabønner