Smelt chokoladen over vandbad. Karameltopping. Når sukkeret er smeltet og lysebrunt tilsættes smør. Rør med en paletkniv indtil smør og sukker er en ensartet karamelmasse
Pisk cremfraicen stiv med flormelis , vaniljesukker og reven skal af lime. En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker. 5 spsk flormelis
Det blotte øje gennemskuer umiddelbart ikke, hvad denne yndige skabning består af. Jeg lavede det faktisk som en del af en brunch, men hvorfor ikke bruge det som dessert også
Jeg personligt har ikke nogle nytårsforsæt, men for andet år i træk har min kæreste og jeg meldt os til noget, som hedder ‘Sæby på Vægten’, som er et koncept, der er i flere byer rundt i Danmark
Og med varmt vand mener jeg noget lige omkring kogepunktet – den må gerne småboble lidt indimellem. Karamelcremen er en dåse sødet kondenseret mælk som har været under varmt vand i 2 timer – i en gryde. 90 g hvedemel. 90 g hvedemel
Chia dessert. Posted By Tanja Nielsen on Jun 20, 2015 | 0 comments. Skal du have gæster eller vil du bare hygge lidt ekstra om dig selv, kæresten eller familien, så er det her et rigtigt sommerhit
Vi starter weekenden med de her lækre vietnamesiske forårsruller med hjemmelavet sesamdressing. Kom sukker og honning på en pande og lade det smelte sammen til den begynder at karamellisere
Tilføj smeltet smør og kakaomælk. Bland melet med de øvrige ingredienser og bland så vådt og tørt. 3 spsk smeltet, vegansk smør (smelt det i formen, så er den smurt). 2 dl hvedemel. 1/2 dl flormelis. 3 spsk smeltet, vegansk smør (smelt det i formen, så er den smurt). 2 dl hvedemel. 1/2 dl flormelis