Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt. Du kan også lave en stor fuglerede, som du kan fylde op med fx vanilleis og frisk frugt og hakket chokolade
Lav den ønskede størrelse marengs på en bageplade med bagepapir. Jeg anbefaler helt bestemt at bruge en køkkenmaskine, ellers kan man komme til at stå længe med en håndpisker, men alt kan lade sig gøre
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
det er sikkert godt med sprø marengs eller pikekyss, som det også kalles -til isen. Det ligger steg for steg bilder, med enkelte tips under oppskriften
Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage medmarengs