Giv dine frosnehindbær et opkog med kogende vand. Giv dine frosnehindbær et opkog og hæld vandet fra efter et par minutter, men lad dine bær forblive hele
Den kan også serveres som dessert, hvor du servere en frisk vanille eller anden is til. Den er ganske simpel at lave, og smager lidt af kirsebærsovs, med et friskt lag skyr på toppen
Så prøv denne simple og hurtige is, som smager syndigt, men kan spises med god samvittighed. Skær de frosnejordbær i tern, og bland alle ingredienser sammen
Til bærsiruppen kommes bær og sukker i en gryde (gerne med resterne fra vaniljestangen). Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Den her dessert smager simpelthen bare så godt. jordbær (friske eller frosne). Ellers er det et lag med hvid chokolademousse og et lag medjordbærmousse
De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
Vi fik gæster dagen efter, og da de spiser meget sundt, vil det være super oplagt at lave en “sund” kage til dem … så jeg gik i gang i køkkenet med hvad jeg lige havde i skabene