Fyld muffinsformene halvt op med dej. 20-24 muffins. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med. 200 gr frosnebær fordeles i muffinsformene og der fyldes op med resten af dejen. 5 æg piskes med. 5 dl sukker og røres med
Sunde muffinsmedbær og mandler. Fyld dejen i muffinsformemed en spiseske. Jeg brugte selv brombær, men næste gang vil jeg udskifte dem medhindbær og måske tilføje lidt citronskal - muligheder er der nok af
Black Bean Berry Muffins. Giv dine frosnehindbær et opkog med kogende vand. Giv dine frosnehindbær et opkog og hæld vandet fra efter et par minutter, men lad dine bær forblive hele
GULERODS muffinsmed hjemmelavet orange-mandel chokoladetopping. De frosnebær - og grøntsager for den sags skyld - bliver frosset ned med det samme, hvorpå deres næringsværdi holdes intakt under transporten
De frosnebær forlænger bagetiden med en fem minutters tid. Rør de frosne ribs – eller solbær, eller hvad du nu har af gode bær i fryseren – i dejen og fordel den i muffinformene
Tilsæt bagepulver og mel og rør det hele godt sammen og vend de frosnebær i dejen. Forleden lavede jeg disse grove blåbærmuffins og de var et stort hit som en formiddags- eller eftermiddagssnack
Her har jeg så bikset en muffin sammen med makroner og bær, jeg har udeladt chokoladen – jeg synes det nemt bliver lidt for tørt med chokoladestykker i, og tilsat en lille smule bagepulver så de hæver lidt op