) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af cremebrulee pga
Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Det er bare så skønt med en dessert der står klar i køleskabet, så man ikke skal tænke på det på dagen
Cremen skal stadigvæk være lidt "levret" i midten når du tager den ud af ovnen. Hvis der er hele fritflydende rester af æggehvide eller blomme, er der en der kommer til at spise dessert med hårdkogte stykker æg i
Så her kommer vores fortolkning af denne dejlige Franske dessert. Når det er ved at være desserttid, tages formene ud af køleskabet og overfladen drysses med et tyndt lag rørsukker
Hak skeen igennem den lækre karamel og nyd den cremede vidunderlige dessert det nu engang er. Crème brûlée – trods at dette er en klassisk, vel sagtens ikonisk dessert, har jeg ikke haft den store erfaring med den lille ret før
Brûlée er fransk for brændt – altså brændt creme. Crème brûlée – Elsker du desserter. Den skal sættes helt tæt på indersiden af skålen, så den lige rør ved cremen
Vi delte opgaverne ud og havde hver især ansvaret for henholdsvis den glutenfrie kokos-æblekage (med smag af drømmekage), dessertglassene med pæretrifli, knas og skum (som May har delt opskriften på her) og creme bruleé, der kan tilberedes direkte i ovnen på creme bruleé funktionen