Hak chokoladen groft. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Mini boller med banan og mørk chokolade. Tilføj bananen skåret i mindre stykker og hakket chokolade. Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej
The post Glutenfri boller med müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Jeg kom derfor noget af det jeg holder allermest af i den ene portion, nemlig chokolade – så kunne det jo ikke gå helt galt
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
den hakkede chokolade i. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. 200 g hakket mørk chokolade. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
I Boller kan du komme lidt af hvert – rosiner, tørrede tranebær, chokoladestykker, æbletern – eller helt undlade at komme noget i eller komme en blanding af ovennævnte i
De smager helt specielt og virkeligt godt - fyldt med jordbær, chokolade, nødder og solbærrom. Kalder jeg disse boller -da jeg altid kun har bagt dem til særlige festlige lejligheder som bryllupsdage, mine egne eller andres og andre kærlige fester
Jeg synes at kombinationen af kanel og mørk cremet chokolade er meget lækker og så længe man ikke kommer alt for meget kanel i bliver det slet ikke julet
Jeg valgte at lave en kage, som minder om den chokoladekage, jeg har fået på Den Gule Cottage. chokoladebund, chokoladepraliné, chokoladecreme og kakaoglasur
Man kan jo hurtigt blive sukkersulten sådan en mandag aften og når man nu med vilje ikke har slik eller chokolade i huset kan man jo blive tvunget til at bage lidt muffins
Læg honningkagen sammen igen, og smør låget med smeltet mørk chokolade. 200 g mørk chokolade til overtræk. Lad chokoladen størkne, og skær honningkagen i 5 snitter
Chokoladesovs. Ved serveringen laves chokoladesovsen. Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op i en gryde og hæld den over chokoladen, mens der røres rundt