Chokolade boller uden gær opskrifter

Glutenfri boller med müsli eller chokolade

Glutenfri boller med müsli eller chokolade

The post Glutenfri boller med müsli eller chokolade appeared first on sunderehverdag blog. Jeg kom derfor noget af det jeg holder allermest af i den ene portion, nemlig chokolade – så kunne det jo ikke gå helt galt
Glutenfri chokolade/marcipan boller

Glutenfri chokolade/marcipan boller

Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Puttede lidt mindre citron i end Mette Blomsterberg og lidt mere hvid chokolade, for sådan tror jeg egentlig bedst jeg kan lide det
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg synes at kombinationen af kanel og mørk cremet chokolade er meget lækker og så længe man ikke kommer alt for meget kanel i bliver det slet ikke julet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg valgte at lave en kage, som minder om den chokoladekage, jeg har fået på Den Gule Cottage. Kom sukker og vand i en gryde (uden belægning) og bring det i kog

Chokolade fondant

100 g mørk kokesjokolade 100 g smør 4 stk. egg 1 dl sukker 1 dl hvetemel pynt med friske bær og melisdryss Smelt smør og del sjokolade i småbiter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Man kan jo hurtigt blive sukkersulten sådan en mandag aften og når man nu med vilje ikke har slik eller chokolade i huset kan man jo blive tvunget til at bage lidt muffins
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg honningkagen sammen igen, og smør låget med smeltet mørk chokolade. Desuden. 200 g mørk chokolade til overtræk. Lad chokoladen størkne, og skær honningkagen i 5 snitter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Chokoladesovs. Ved serveringen laves chokoladesovsen. Hak chokoladen og kom den i en skål. Varm fløden op i en gryde og hæld den over chokoladen, mens der røres rundt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har lavet en version med hakket chokolade i cremen og uden alkohol (fordi det også var til Josefine)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hvis man føler for det kan man jo smelte lidt mørk chokolade og dyppe snacksene i det, når de kølet af
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

amerikanske pandekager med nødder og chokolade. 50 g hakket chokolade. 50 g hakket chokolade. På cafeén Canteen på Nordre Frihavnsgade får man den mest fantastiske
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

kage alligevel… Det er uden tvivl den bedste varme chokolade jeg har. anbefaler at servere chokoladen til en tebolle eller noget andet som
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Derudover er de helt vildt gode (måske fordi halvdelen af dem består af chokolade. Pisk æg i smørblandingen og herefter den smeltede chokolade
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk de kolde konfektstykker med chokolade. Lad chokoladen størkne ved stuetemperatur inden konfekten stilles på køl
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har nu lavet en lille portion med chokolade, som er blevet virkelig gode. Lav fyldet ved at give fløden et opkog og blande den med finthakket chokolade
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Første gang jeg fik chokolademousse var på en cafe på en bjergtop i Val Thorens. Moussen var tæt og smagte kraftigt af chokolade som en rigtig fransk chokolademousse