i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den iovnen og vente på, at den er færdig
Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Rør hytteost og pesto sammen og fyld ichampignonerne. Det her var faktisk noget vifik en torsdag aften, men jeg synes faktisk selv det endte med at se ret godt ud
iovnen, så alle elementerne er varme. Så bliver det da ikke mere lækkert. Disse små aubergine-hapsere er nogle af mine absolut yndlings snacks eller tilbehørtil andet mad
De er smukke, de er sunde, de smager godt og de kan bruges tilrigtig meget - som rå ingredienseri mange slags salater, som fyld i varme retter, de kan grilles (uhm, det smager godt) og du kan komme forskelligt fyld i og så smide dem iovnen
Når pakken er lukket, skal de på en bageplade med bagepapir og iovnenei ca. Den anden dag faldt jeg over en inspirationskilde – en pakke butterdej, og bum så var der en idé, som resulterede i butterdejspakker med kylling og champignon
Desværre synes jeg ikke pastaen var færdig da den kom ud efter endt tidiovnen. Blandede så spinat (det var frossent, men hakkede det blot), hytteost, champignon, citronskal, salt og peber og lagde det henover pastaen