Burgerboller blev smurt med et pænt lag hjemmelavet pesto og toppet med syltede rødløg. I dag lavede jeg nogle helt igennem fantastiske selleribøffer, som skulle udgøre det for bøffen i vore burger
Du kan også lave en lækker krydret bøfmed fedtfattig ost. Da vi i søndags skulle lave vores madplan for denne uge, ville jeg forkæle ham lidt ekstra medfuldkornsburgeremed hjemmelavet fyld
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
For at lave burgeren her, skal du bruge en stor avokado som du deler i to (den fungere som burgerbolle), i burgeren skal du selvfølgelig bare bruge de ting som du godt kan lide, i min her er der sukkerærter, agurk, spinatblade, cheddar ost på bøffen og mozzarella
En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Form to flade bøffer af kødet og krydr med salt og peber. Læg rucola på underen og læg bøffen over. En traditionel burgermed et lille twist og rødkålsslaw som tilbehør
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burgermed guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Derefter hak jævnt med en kniv på hver side af bøfferne. BBQ-burgerbøffer. BBQ-bøffer. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren