Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Kyllingen steges blot på en pande i lidt smør og olie. Burgerboller (opskrift her). stege på panden først, så er der (smagfuldt) fedtstof til kyllingen
B. u. r. g. e. j. o. n. m. a. d. h. l. v. t. b. s. å. æ. J. f. p. k. i. M. S. y. ø. c. ,. E. –. 5. 0. 2. ½. 1. 4. -. K. F. O. R. Æ. L. 8. (. ). H. D. 3. P. T
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Smør brødet med lidt god mayonnaise (gerne aïoli), læg en god håndfuld salat på, en god bøf (eller vegetarbøf, kylling eller fisk) og så en stor skefuld rataouille
Dagens burger er en ganske så sunn variant, med mager kyllingfilet. Kyllingkrydder. Her kan du selvsagt bruke grove hamburgerbrød, men jeg hadde gode hjemmelaget hamburgerbrød i fryseren
Kyllingeburger med bacon, purløg og pinjekerner. Dagens opskrift er en rigtig lækker og saftig bøf af hakket kylling blandet med ost, pinjekerner og purløg og omviklet med bacon
Selv stiftede jeg bekendtskabt med det, da jeg for første gang lavede pulled pork, hvor det fungerer perfekt som ekstra fyld i en burger med pulled pork
Du kan snitte den i strimler og bruge den i wok retter, pita brød, panere og stege den, komme den i karrysovs, paprikasovs, eller bruge den som pålæg i en sandwich, i en burger… kun fantasien sætter grænser