Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Sæt herefter bøfferne til side. Skær bøfferne i skiver. 2 entrecôte bøffer200 gr rødkål4 gulerødder1 rødbede (200 gr)2 dl yoghurt naturel1 lime1 tsk spidskommen2 spsk olivenolie1 fed hvidløg4 pitabrødSteg bøfferne på en hed grill- eller almindelig pande i 5-6 minutter på hver side
Imens bøffen gøres klar til at komme på en godt varm pande, varmes en anden pande op med en spsk. Steg bøffen som den ønskes, men husk at den lige skal af panden og hvile lidt inden servering
Vi kender alle menuen, bøf sovs og kartofler, man kan ikke rigtigt blive træt af det og så alligevel så er det meget rart at eksperimentere med tilbehøret til dette enestående stykke kød
Bøfferne krydres blot med salt og peber, og kommer på en pande som er brandvarm. Når kødsaften kommer op, så er bøffen lækker rød’ish indeni – sådan kan jeg bedst li’ dem
God bøf med rodfrugter blandet med mandler og pestoSøndag. En god bøf med rodfrugter blandet med mandler og pestoRetten er let at lave, og rigtig lørdagskræs