Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Læg en skive ost oven på de bøffer hvor det ønskes. En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, mentilgengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvorden grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i enburger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Det er bare lidt sjovere at spise enburger, når man selv har været med til at lave det hele. Burgerbollerne kan i øvrigt fint fryses ned, og de kan også laves tilminiburgere
Selvom jeg elsker at gå på fine restauranter og spise mange, lækre små retter er der intet der slår enburger (måske er det grundentil at jeg fuldstændigt har tabt mit hjerte til USA
Burger med hakkebøf, salat, tomat, agurk og bacon, serveret med ovnkartofler. Hvor heldigt. Jeg blev ovenud lykkelig da jeg fandt dem i forrige uge, og jeg glæder mig megettil at smage de forskellige