Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Så mens jeg gik rundt i den nye fede Supermarco butik med det største pastamaskine i indkøbsvognen med allermest udstyr iført jakkesæt og lignede en total newbie blev jeg kontaktet af en Supermarco-ansat
Brødet er laget med bakepulver og ikke gjær. Dette brødet høres kanskje ikke super snadder ut men jeg kan garantere deg at du vil elske dette saftige, smaksrike brødet
Dette kan undlades)OreganoBland drummel, pizzamel, salt og Fiberhusk. Vi skulle bruge brød til nogle sandwich, og han syntes, at vi skulle bruge resten af vores durmmel og noget pizza mel i et brød, og pensle det med oliven olie og komme noget oven på
Dette brød har jeg efterhånden bagt nogle gange, og har haft stor succes med det hos mine gæster. prik dybe huller i hele overfladen, med fingerspidsen
Pizzamel blandes i blandingen lidt efter lidt, til dejen er blevet æltet glat og smidig. Den her opskrift har jeg fra en god veninde - det er det dejligt madbrød der passer godt til mange hovedretter
Vi ser billeder af, hvad der sker med glutenstruktuen i brødet, når. velsmagende brød og kager. ind i det lille lyse undervisningslokale med arbejdsborde langs væggene