N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Opskriftpåfranskbrød. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brødpå køkkenbordet
Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet
Opskrift. Dagen efter tages dejen ud og står et par timer på køkkenbordet og får lidt varme. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Læs videre for at se opskriften. Læg bagepapir på en bageplade og tryk brødet ud derpå. I dag skal jeg til påske frokost, så der bliver nok også rigelig med mad
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. Forvarm en ovn på 275 grader og placer en bagesten i ovnen. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Her fået I opskriftenpå et lækkert koldhævet brød lavet med øl, surdej og ølandshvede. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.