Det skyldes dels, at de smager hamrende godt og er ekstremt taknemmelige at tilberede, og dels at de har et lavt glykæmisk indeks (værdi der fortæller dig, hvor meget en given fødevare hæver dit blodsukker)
Jeg elsker virkelig brød. Specielt sådan en varm bolle med smør - Åh, det er bare så godt. De er lavt på kalorie og kulhydrat, også så de er ovenikøbet lavet på gulerod også
Her har jeg vist et par bøffer og nogle strimler som egner sig perfekt til pitabrød eller lignende. Det gøres ved at lave en bolle af mel og vand og så vaske kulhydrat ud af bollen, til man står med en gluten-protein-bolle
Ikke nok med det allergivenlig i flere sammenhæng, så indenholder det godt med fibre og er lavt på kulhydrater, så hvis du en der går op i dine kalorie og kulhydrat indtag, måske fordi du ved at tabe dig, eller bare går op i kost og sundhed så dette brød helt perfekt
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)
Jeg kender til ryttere, der har trænet sig selv op til at kunne spise rugbrødsmadder under træning, andre bruger lyst brødmed nutella, honning eller peanutbutter på
Når du køber et rugbrød eller et groft brødmed kerner, kan du så være sikker på at det er fuldkorn. Det er dog ikke din garanti på, at brødet indeholder fuldkorn
Rigtig mange mennesker lider af sukkerafhængigheden, og de har svært ved at “knække koden” til en kost uden sukker og stivelse fra slik, sodavand, kage, hvidt brød, pasta, pizza, kartofler, hvide ris eller for meget frugt
Hvidt brød, hvide ris, pasta, slik og kager påvirker også blodsukkeret kraftigt og bør begrænses. Kombinationen af højt blodsukker og højt insulinniveau øger inflammationen i kroppen, så med sclerose er det vigtigt at holde blodsukkeret lavt og stabilt
Brøddet er produceret specielt til diabetespatienter med tanke for at lave et brødmed et højt indhold af protein og fiber, samt et lavt indhold af sukker og stivelse (kulhydrater)
Kcal-fattigt hænger for mig ofte sammen med low-carb, som ved nærmere eftersyn bør kaldes relativ low-carb, da der næsten i mine måltider altid vil være overvægt af kulhydrat, også selvom min tallerken ikke umiddelbart indeholder hverken pasta, ris, kartofler eller brød
(gode kilder til hurtig kulhydrat er frugt og hvidt brød). Det meste proteinpulver har et utrolig (ofte for højt) indhold af protein, og et alt for lavt indhold af kulhydrat for optimal optagelse og tilgængelighed, såfremt det ikke indtages med anden kost (igen med henblik på Hypertrofi - ikke restitution generelt)