Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 100 g hvedeklid
Jeg endte med at lægge fyldet ovenpå. Disse brød bagte jeg den anden dag, og selvom jeg ikke syntes, at de var tykke nok til at jeg kunne skære dem op og fylde kød i, så var de rigtigt gode alligevel
Så derfor bagte jeg i morges dette Elverbrød, som blev spist med honning – og lilla smoothie. Brøddet er lavet af Psyllium frøskaller, Sojaprotein, Hvedeklid, Hvedekim, Æggehvidepulver, Bagepulver, Yoghurtpulver og Salt… Så nej – det er IKKE glutenfri
Wow, så højt proteinindhold har jeg ikke set i noget brød fra bageren endnu. Disse "Proteinboller med hørfrø" stødte jeg ind i i Lidl supermarked i eftermiddags
Det mætter faktisk så meget, at jeg ikke behøver spise andet end ½ skive rugbrød og nogle rå grøntsager til frokost, og så ikke mere før eftermiddagsmaden sammen med børnene
(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfri brød og kager
Når du køber et rugbrød eller et groft brødmed kerner, kan du så være sikker på at det er fuldkorn. Det er dog ikke din garanti på, at brødet indeholder fuldkorn
(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfri brød og kager
Det resulterede i, at jeg måtte forsøge mig med en opskrift fra en norsk pige. Igår gik det op for mig, at Hvedeklid vist skulle være helt okay at bruge