Brød med havreklid og hvedeklid opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklidog grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g hvedeklid. 100 g havreklid
Pitabrød

Pitabrød

Jeg puttede skinke, salat, tomat, agurk og radiser i sammen med en lille smule fedtfattig dressing. Jeg endte med at lægge fyldet ovenpå

Hvordan man laver "porcelænsstjerner" af Fimo-ler

(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrødog så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiskeog Glutenfri brødog kager
Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

Kom godt i gang med at leve glutenfrit.

(Selvfølgelig nok nemmest med glutenfrit købebrødog så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiskeog Glutenfri brødog kager

Det bedste dukanbrød ..

Man starter processen med en forventning om at det bliver godt, men når det så først kommer i munden, bliver man slemt skuffet

Klidbrød/boller

Det hældes i grahamsmelblandingen sammen med rapsolie, sukker, salt og hvedemel. Dejen æltes med hvedemel til passende konsistens