Bollerne er perfekte som sandwichbrød, da de har en lækker luftighed og en skøn blød krumme. Endnu bedre er det, når man bagefter kan nyde resultatet, gerne med smør og ost, eller en god klat nutella ovenpå
Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time
Jeg startede med at sætte brødet til hævning. Så har jeg igen (igen, igen, igen) været i køkkenet med mel og surdej, for at bikse lidt lækkerier sammen
Ret rart i den travle forsommertid, hvor der skal masser af hjemmebagt brød til, men også passes gæster, have og arbejde og meget mere, og hvor tiden let skrider med en time eller to
Jeg har overraskende nok, ikke gjort mig så meget i at bage med speltmel (endnu ) – dog har jeg læst mig frem til, at fuldkornsspeltmel er optimalt til koldhævning, da det resulterer i mere smag til brødet
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Du kan med fordel tilsætte lidt gurkemeje til eksempelvis ris, grøntsagsretter eller brød. *eksempelvis fuldkornsspeltmel, fuldkornshvedemel eller fuldkornsdurummel