), der blev lavet knækbrød af kerner, desuden blev der lavet Foccaciamedhavsaltogtimian (mmh. De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet
) Fake foccacia - det holder, så tøv ikke med at eksperimentere. Hæld med nænsom hånd et skvæt olivenolie ud over brødet og drys til sidst med groft havsalt
Skær foccaciaen over, og pensl den bløde side med en smule olivenolie. Når man har lidt lækre rester i køleskabet, så kan der oftest laves nogle lækre ting, man skal bare lige have idéerne
Problemet vårt med den tradisjonelle foccacian er at vi ofte får problemer med magen i etterkant. Foccacia er et suverent tilbehør til supper og italiensk mat
Foccaciamed rødbeder og ost. Jeg ved ikke helt hvor "nordisk" dette er, men jeg synes ihvertfald, at det er super smart at få grønsager med i brødet, da dette gør smagen mere spændende, og selvfølgelig bliver det også et sundere alternativ end et hvidløgsflute
jeg lavede med rosmarin og salvie, men man kan jo også bruge chiliflager,soltørrede tomater, oliven, ost, timian, jaa vel egentlig hvad man nu godt kan lide
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.