Boller uden for meget mel opskrifter

Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

D. e. b. d. s. t. o. g. l. æ. k. r. ,. h. i. v. a. n. f. ø. u. c. m. p. j. å. H. 1. 2. -. 5. 0. 3. /. 8. S. y. M. R. N. F. P. G. e g
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Boller bløde med kerner og mandler

Boller bløde med kerner og mandler

M. e. g. t. l. æ. k. r. m. d. n. i. o. s. a. 2. 5. 0. ​. 1. p. ø. u. f. h. v. 3. y. ½. ,. -. K. T. H. å. L. G. D. j. F. b. B. c. 8
Æble/kanel boller

Æble/kanel boller

S. U. P. E. R. L. Æ. K. O. G. V. A. M. T. B. D. N. Y. J. I. H. ,. F. ). Å. Ø. 2. 5. 3. 1. 0. ½. -. 8. T 2
Langtidshævede boller

Langtidshævede boller

D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. b. l. ,. a. m. y. d. g. -. j. v. I. 1. 0. æ. h. /. 2. 3. S. u. (. ). *. F. B. ø. O. T. R. L. E. 7. 5. V
Lækre boller

Lækre boller

N. å. r. j. e. g. s. k. a. l. v. b. o. m. i. h. æ. n. t. d. p. f. -. ø. ,. u. ). I. 5. 0. 3. y. 1. (. S. 4. 2. Æ. L. F. E. B. c. 8. ) g
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Undlad at røre formeget i dejen. hvedemel. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt forbollerne. bonkringle koncept) og dette er et forsøg på at lave mine egne chokorug
Nemme boller med skyr

Nemme boller med skyr

Pas på dejen ikke bliver for tør. Det gik egentlig meget godt. De blev lidt friskere, men stadig med den bløde og lidt gammeldags the-bolle-struktur
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker forbollerne

Boller i karry

Form farsen til kødboller og kom dem op i gryden. Forberedelsestid. Kødboller. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejenfor at kunne nå det
Boller med havregryn

Boller med havregryn

Rør derefter havregryn i, og ælt til sidst melet i. Hæv bollerne igen i ca. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel