T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Form farsen til kødboller og kom dem op i gryden. Forberedelsestid. Kødboller. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejenfor at kunne nå det
Rør derefter havregryn i, og ælt til sidst melet i. Hæv bollerne igen i ca. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel