Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel. 600-700 g hvedemel
Smelt smørret i en gryde og brun karryen godt af. En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Min mave reagere hvis jeg spiser gluten, det gør simpelthen ondt, så derfor har jeg nu i snart et år levet uden gluten og det er jo nemt når der er så mange gode opskrifter
Det er måske i virkeligheden den sundeste ret, jeg nogensinde har lavet. blomkålsris, boller i karry, glutenfri, grøntsager, kylling, kyllingeboller, melfri, sund
Forleden bagte jeg disse lækre sunde broccoli boller (. kokosmel Cia frø til at toppe bollerne med. Disse boller blev super lækre og smager helt fantastisk, så deler lige opskriften med jer
Jeg er gået hele vejen og har dristet mig til at skrive “sunde” denne gang – “sundere” gav ligesom ikke denne opskrift den credit, som jeg synes, den fortjener
Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
(Glutenfri) boller kan indimellem snige sig ind, men ellers bliver vi som sagt mætte af f. Alle ugens hverdage står den gerne på to sandwichboller uanset, om de kommer med i tasken, eller jeg spiser herhjemme
økoloisk smør (smeltet). Glutenfrie, hurtige, super lækre boller. mandelmel. De kan sagtens bruges som både almindelige “smør-boller” eller som sandwich-boller