Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Pensl med æg og drys med solsikkefrø. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. Mad bollermed skinke. For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager
Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også. Ælt dejen godt sammen (tilsæt ekstra vand undervejs, indtil dejen ikke er klistret mere - og blød i konsistens)
Det burdet ikke være ikke nødvendigt at vende dem, hvis du bager med låg. Rør gæren ud i lidt af vandetog hæld resten af vandet, olie, æg, sesam salt og sukker i
Når dejen er æltet færdigt lægges den i en oliesmurt skål, vær ikke karry medolien. Når bollerne sættes i ovnen, sprøjt da med en vandforstøver for at starte bagningen med damp
Server boller i karry medkogte ris og drysset med fintsnittet forårsløg og æbletern. I denne variant er den skarpe karry kombineret med sødt æble og det giver et rigtig godt smags-spil