Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Pensl med æg og drys med solsikkefrø. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
Mangler du en opskrift på glutenfrie boller, så prøv i stedet min opskrift på lækre havreboller. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Til slut fordel det revet ost oven påbollerne. Herefter penslen med æg og lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint og grønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
pensle bollernemed mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. De tre skiver rugbrød skæres i mindre tern, kommes i en beholder med låg, som fyldes op medvandog kommes i køleskabet natten over
Læg brødene på bageplader, pensl medolivenolieog drys med rigeligt nigellafrø. Efter en lidt travl start på året har vi haft en meget stille og rolig weekend med en tur på La Glace, børnesquash og leg på legeplads
Dejen hældes derefter ud på et godt meldrysset bord, og dejen skæres i passende stykker. Dyp hver bolle i olivenolieog tril dem let i hænderne, så de bliver dækkede medolien