Her har jeg lavet nogle lækre grove koldhævede boller, der er fyldt med god mørk chokolade, naturligvis, og masser af gode grove ingredienser…såsom nødder, kerner og en grovere type mel
Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2,5 dl nødder eller kerne. Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. 2,5 dl nødder. 15-18 boller
amerikanske pandekager mednødder og chokolade. Smelt smør på en pande og sæt pandekager af med en. inspireret af disse hotcakes, men jeg har valgt at udelade nødder (for
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Kommer ikke nødder i fordi jeg egentlig bedst kan lide brownies med den rene chokoladesmag (nok ikke specielt overraskende for dem der kender mig godt)
Denne lille brownie er lavet af dadler og valnødder og smager godt og som min mand siger, sundt. Valnødder og frysetørrede hindbær eller hvad du kan lide