Boller med hvedemel uden gør opskrifter

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
'Grønne' boller uden æg og hvedemel

'Grønne' boller uden æg og hvedemel

H. e. r. l. i. g. ,. o. b. u. s. t. m. d. w. a. f. v. n. ø. J. h. k. å. p. y. æ. S. j. 1. 2. -. 4. 5. (. ). 7. q. /. F. R. T. c. N. O. 0. E
Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Koldhævede boller – nemme og æltefrie

Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Min bedstemors boller

Min bedstemors boller

Dagens projekt har været en portion boller til fryseren, og dermed var dette projekt i den sundere ende af skalaen
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet til næste morgen
Boller uden så meget krims krams

Boller uden så meget krims krams

Når dejen er hævet formes bollerne og sættes over på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dejen til at hæve lunt med et viskestykke over i en halv time
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Pensl bollernemed æg og bag dem. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen
vegetariske boller i karry

vegetariske boller i karry

Drys melet i gryden og bag sovsen op med kogevanet fra bollerne samt mælk. Hak løgene og purér dem sammen med bønnerne, fx med en stavblender
Nemme boller med skyr

Nemme boller med skyr

Tilsæt durum-mel og hvedemel lidt efter lidt. Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Rør og mærk efter om dejen kan klare lidt hvedemel mere. Dejen skal være klisteret dog uden at være flydende
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 600-700 g hvedemel
Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Disse kan simpelthen ikke ældes med de bare næver. Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. hvedemel. Tilsæt resten af indgredienserne (melet først) og ældt dejen sammen - det bliver en meget blød dej, ældt den godt, uden at tilsætte mere mel
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Man man fint eksperimentere med at bytte om på målene af grahamsmel og hvedemel – det giver en anden krumme og begge dele bliver dejligt
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

hvedemel. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne