Især ikke når de er koldhævede. For mig er der ikke meget, der slår friskbagte boller om morgenen. Jeg ved ikke, om du bager dine egne boller, men det kan altså virkelig anbefales
"Lav lækkert brød uden at skulle ælte dejen". Koldhævedegrovboller med Ølandshvede og maltmel. Det tager godt nok lidt længere tid at lave disse boller, da dejen skal stå natten over i køleskabet, men til gengæld er det et super nemt forarbejde
Bollerne tages ud og køler af. Vi havde ikke fået købt brød og skulle have gæster til ost og vin, så det blev til en overraskende god omgang boller efter den opskrift der stod på siden af sidst indkøbte pakke mel
KoldhævedeÆbleboller. Det her er indtil videre de bedste boller, jeg har bagt. Koldhævedeboller. Der er bare ikke noget bedre end nybagte boller på en søndag morgen som denne, og så er de oven i købet virkelig nemme at lave
Bollerne er koldhævede og super nemme at lave. Men nu er jeg tilbage med en opskrift på nogle lækre boller, som jeg bagte og havde med til de skriftlige eksamener for et par uger siden
Jeg spiser den på ristet rugbrød, men du kan også sagtens komme den i sprøde boller som disse ciabattaboller, koldhævedeboller med birkes eller rugbrødsboller med rosiner og kerner med fx agurk og spinatblade – og så er den ellers klar til madpakken