Jeg bruger quinoa til rigtig mange ting i køkkenet, i boller, i frikadellen, som vegetarfrikadeller, madvafler, men en tilbagevendende favorit er altså quinoabomben
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
bagt kerneboller med quinoa – opskrift følger. Alle ugens hverdage står den gerne på to sandwichboller uanset, om de kommer med i tasken, eller jeg spiser herhjemme
I Århus, i hvad jeg plejer at kalde Danmarks bedste helsekostbutik, REN KOST & KROP, købte jeg de lækreste friskbagte OG lune boller – en med chokolade og en med quinoa og brændenælde – og så kan jeg ikke anbefale deres egen glutenfri melblanding nok
smagen af quinoa, kan man bruge en hvilken som helst anden glutenfri mel. Disse glutenfri boller har. quinoaflager eller risflager (mel kan bruges i steder for flager)