Boller med fuldkornsspeltmel opskrifter

Lækre boller med græskar

Lækre boller med græskar

Jeg har før lavet bollermed gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også. Det er ikke så tit, at jeg bager boller
Kartoffelboller

Kartoffelboller

Du kan også vælge at tage bollerne direkte over på en bageplade med bagepapir, for at få et mere rustisk look
Grove pitabrød

Grove pitabrød

Brug en kagerulle og rul bollerne ud til pitabrød (ca. Vi fik pitabrød med falafel i går til aftensmad
Æbleboller

Æbleboller

Lækre sprøde æblebollermed en top af hakkede mandler og et drys af kanelsukker. De er et hit, meget lækre og bliver spist med god appetit
Gulerods pølsehorn

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Lad hornene efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i en halv time

Langtidshævet speltbrød

Kom bollerne hen på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i den forvarmede ovn indtil de lyder hule når du banker dem i bunden (ca
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft

Koldhævede speltboller

Jeg har overraskende nok, ikke gjort mig så meget i at bage med speltmel (endnu ) – dog har jeg læst mig frem til, at fuldkornsspeltmel er optimalt til koldhævning, da det resulterer i mere smag til brødet
Gulerodskerneboller

Gulerodskerneboller

Lad bollerne efterhæve tildækket med et rent klæde ca. Rør gulerødderne i sammen med gæret. Bollerne skal være rustikke i udseende
Kernesunde speltboller

Kernesunde speltboller

Slå dejen godt sammen med en grydeske - dejen er klistret. Lad bollerne efterhæve i ca. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca

Gulerods pølsehorn

Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. De her pølsehorn er for eksempel udelukkende lavet ud fra hvad jeg havde i skabene, det eneste jeg var nødt til at købe med hjem var gær
Amerikanske pandekager

Amerikanske pandekager

Boller af HAVREGRØD. WOK med kokosmælk og rød karrypasta. Søm dem sammen med små. Kylling med chili. groft salt 2½ dl A38 0,5% 25 g gær 250 g fuldkornsspeltmel

Grovboller med æble og havregryn

havregryn i og derefter hvedeklid og fuldkornsspeltmel på skift med hvedemel. Det blev nogle ret grove boller, men sådan kan jeg lide dem

Efterårsboller

Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Kondiboller

Kondiboller

Nej, du får ikke en god kondi af disse boller, men til gengæld får du lækre saftige bollermed mættende indhold