Boller med fuldkornsrugmel opskrifter

Lækre løgbrød m. tomat

Lækre løgbrød m. tomat

 Lad brødene/bollerne efterhæve i ca. ) Det var også tilfældet med disse basser, som I naturligvis også skal have opskriften på
Løgfoccacia m. hytteost

Løgfoccacia m. hytteost

Du kan også forme dejen til boller eller små brød, hvis dette er at foretrække. - og med både forårsløg og rødløg Ja ja, der skal naturligvis ikke mangle noget, og da der var både forårsløg og rødløg på lager, så skulle det da udnyttes
Lækre fiberrige pølsehorn

Lækre fiberrige pølsehorn

Slå dejen ud til mellemstore, lidt aflange boller.  Skær dejen i slices med enten et pizzahjul eller en skarp kniv
Burgerboller med solsikkekerner

Burgerboller med solsikkekerner

Derfor stod aftensmaden på medbragteBurgerboller, opskriften er nem, og lyder sådan her. De flyder godt ud, hvilket er en fordel, når det er til burgerboller

Gulerods-flutes

Gulerods-flutes som tilbehør til grillmaden, dejen kan også bruges til boller el. Rids brødene og pensl med vand

Burgerboller, grove

Resten drysses på bordet og bruges til at ælte dejen med – den skal æltes godt. Del så dejen i seks stykker (afhængig af hvor store bollerne skal være), form dem til boller og tryk dem flade

Burgerboller

Opskriften er fundet i bogen "Med Frederik og Frederikke i det fedtfattige køkken. Dernæst tilføjes salt og fuldkornsrugmelet