Kalder jeg disse boller -da jeg altid kun har bagt dem til særlige festlige lejligheder som bryllupsdage, mine egne eller andres og andre kærlige fester
Tiramisuopskriften er fin, men jeg har ændret lidt i deres foccaciaopskrift for at få et brød som ikke blev alt for tørt og som kan laves på en dag i stedet for to
Derfor lavede jeg heller ikke lagkage, men i stedet en nem roulade. Cremen lavesdagen/aftenenfør. Faktisk var den bedst på andendagen, så det kan anbefales at lave den over to dage
Nu er der heldigvis ro på igen og så skal derlaves god mad. De sidste par uger er gået lidt for hurtigt og derfor har jeg lavet meget lidt "rigtig" mad og spist alt for meget takeaway
Tilsæt gojibær og de grofthakkede valnødder og ælt først fuldkornsmel og dernæst hvedemel i dejen. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller
"JO´S FAMOUS PIZZAS" og nøj så vi glæder os. Den bedste opskrift på pizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal lavesdagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
Stil det derefter til afkøling. Og kan sagtens lavesdagen i forvejen, og lade dem hæve natten over. Når man har brug for lidt af det grove for at stå imod dagens udfordringer, er denne type boller et godt bud til morgenmadsbordet
Focacciabrød smager rigtig godt, og så har de en særlig fordel, når det gælder fyld, nemlig at derlaves fordybninger i dejen, før de smøres med noget og bages