Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
AMO’s nye Vinjett linje. Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Lav et lille hul i midten af bollerne og læg dem ned over formene i maskinen. Der følger en opskrift med maskinen, men den kan jeg ikke helt forenige mig med, derfor valgte jeg at bruge Amos opskrift på doughnuts, og det var en succes
Mads stemte for at jeg ændrede menuen til grovboller. Og jeg havnede så i morges et sted midt imellem (Selvom der nok desværre er mere kage end grovbolle over disse lækkerbiskner) og kastede mig ud i at bage blåbærboller
Opskriften er blot snuppet fra den dejlige Amo bog (fødselsdags versionen), meeeen som den frk. - et perfekt morgenmadsbrød Og hvad passer mere perfekt ind, end nybagte durumboller fra morgenstunden af
Denne gang er opskriften af Amo fra Den Store Julebagebog. Dej dejen i 24 lige store stykker og form dem til glatte boller. Lad bollerne efterhæve lunt til dobbelt størrelse, cirka 20 min
0,5 dl halvsigtet rugmel fra Amo. 0,5 dl halvsigtet rugmel fra Amo. Jeg har fri i dag og imorgen - men jeg vil nu ikke helt betegne det som fridage, da både Oskar og jeg er syg
Opskriften stammer fra Amo's Storebagebog 2, med lidt modifikation. Efter hævningen, deles dejen i 6 stykker, der formes til boller. Lad bollerne {der er på vej til at blive bagels} hæve 30 min
Min søster og hendes datter, Selma, kom nemlig forbi til en omgang fastelavnsboller i dag. Fastelavnsboller er altså bare bedre, når de nydes i sådan et selskab
Samtidig havde jeg lige fået en prøve på Amo’s nye bageblanding med rodfrugter “Stenalderbrød med rodfrugter”, som jeg syntes var lidt spændende at som ville fungere et brød