Opskriften er fra Amo's anden bog og er meget simpel. Vi har et par hvidtøl til overs fra juletiden og den ene blev brugt til disse lækre brød - for ja, der blev faktisk intet mindre end 3 brød ud af opskriften - så lav evt
Som et par andre her i blogland måtte jeg da også afprøve AMOs nye kageblanding til minicupcakes. plus at AMO selv har foreslået farvet frosting for at peppe kagerne lidt op, men så syntes jeg altså formene skulle have været en mere neutral farve
For efterhånde flere uger siden dumpede to pakker af Amo´s nylancering " Macarons" ind af døren. Derfor blev jeg da fristet, da Amo bad mig teste deres nye produkt
Da jeg fik AMO 3 i august sidste år, lavede jeg jo en liste over hvad jeg skulle lave fra den, men der har jeg sprunget over denne forårskage, men igår opdagede jeg at der lå 6 limefrugter i køleskabet og så måtte jeg jo afprøve denne opskrift
For nylig modtog jeg en pose selfraising flour fra AMO. Og med udbredelsen af kogebøger på originalsprog, hvor melet indgår, er det nok blevet mere og mere efterspurgt, og det har AMO nu taget konsekvensen af
Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amo bagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
100g, Grube & Meyer – kan erstattes af hvid hvede fra Amo som også er fuldkorns hvedemel). 100g, Grube & Meyer – kan erstattes af hvid hvede fra Amo som også er fuldkorns hvedemel)
50 g halvsigtet rugmel fra Amo. 50 g halvsigtet rugmel fra Amo. Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
Lagkagebunde (fra AMO). I anledning af de (par) rigtig dejlige sommerdage, vi havde over weekenden, fandt jeg et billede frem fra sidste sommer - hvor vejret da vist for øvrigt heller ikke var noget at prale af
- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det