Bollerne blev fugtige, bløde og lækre. Græskarkernerne tilsættes. Jeg har før lavet bollermed gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Pisk det bløde smør luftigt sammen med sukkeret. Prøv også nogle af Lidls andre lækre opskrifter eller min opskrift på bollermed manitobahvede og rugkerner (også gode til madpakker)
Ælt det sammen og ælt herefter det bløde smør i dejen. Fold dejen sammen til en gigantboller og brug en kniv til at hakke den i småstykker, for herefter at ælte den sammen igen
Bollerne er gode bløde og mættende. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Dejlig bløde og lækre i smagen. Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
Havremelet gør ligeledes bollerne mere bløde og holder bedre på fugten. Bland den bløde kokosolie. ligesom til fødselsdage med tandsmør og nybagte boller
Brødene er bløde, luftige og har en god smag, lige til at komme lidt salat, avokado og tomat i. Jeg har planer om at afprøve nogle fiberboller udelukkende med pulpen fra æble
Kerne fyldte manitoba grahamsboller, sprøde uden på og bløde indeni med en fast krumme. Drys mel udover dejen og skær bollerne ud med en skarp kniv og sæt dem over på en bageplade, lad bollerne hæve ½ time
Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter er en samling af Madgudindens allerbedste opskrifter på brød, boller, kager, pizza, burgerboller, pandekager og vafler