Du kan altid prøve dig frem, alt efter hvor crispy du synes en boller skal være. Find en bageplade og et stykke bage papir, og form 8 små bøffer. Bag på 200 grader med varmluft i ca
Hun skrev, blandt andet, at hun var ved at bageboller til hende og min farfar. Min farmor elsker at putte kerner, havregryn, tørrede bær i sit bagværk, hun eksperimenterer meget
Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr. BOLLER MED SKYR 25 gram gær 1 dl. Rul ud til 16 boller og lad dem hæve ca. Bag ved 200 grader i 10-12 min
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Sæt bollerne på bageoarpir eller kom muffin parpir i et par muffinforme og fordel dejen. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer