Skal du bageboller til morgenmaden i weekenden. Jeg har før lavet æbleboller med revet æble (se opskrift her), men denne gang har jeg skåret æblerne i små tern og vendt dem i dejen sammen med masser af kanel
Næste morgen formede jeg bollerne og kom dem tilbage på køl og om aftenen inden de skulle bages stod de en times tid ved stuetemperatur og så røg de i ovnen
Var kommet til at bage for mange boller i forhold til at vores fryser er gået i stykker. 1 tsk smør40 g sukker2 boller eller 5 skiver brød1 stort æble1 æg samt 1 æggeblomme2 dl mælk2 spsk flormelis1 tsk vanillesukker1 tsk revet citronskal2 spsk flormelis. Bag i ovnen i ca 30 min. 2 boller
Ideen til disse startede med, at jeg stod og ville lave almindelige grovboller og havde en klase bananer liggende ved siden af min bageskål og tænkte "Hmmm, banan i en bolledej