Andefond sauce opskrifter

Andesauce til juleaften

Andesauce til juleaften

-SMen lav andefond hvis du overhovedet orker. Det er en af grundene til at jeg laver bryst og lår separat, så jeg kan bruge skroget til at lave en god sauce dagen forinden
Andebryst sous vide med persillerods- og æblepure

Andebryst sous vide med persillerods- og æblepure

andefond. Lige inden servering pisker du lidt kolde smørtern i, så du får en flot, blank sauce. 75 g smør + smørtern til saucen. Saucen laves ved at koge fonden op med rødvin og derefter koge det ind til 1/3. 75 g smør + smørtern til saucen. 2 dl andefond
And med græskarpuré, sauce og sovs

And med græskarpuré, sauce og sovs

Når andelårene er blevet gyldne, tilsættes lidt andefond og der lægges låg på panden. Servér med græskarpuré, sauce, sovs og løgchips
And - Rødkål - frugter - Den gyldne knold

And - Rødkål - frugter - Den gyldne knold

Andefond/Hønsefond. Saucen. Hæld sauce over kødet. Saucen. Når maden er næsten færdig, varmes det hele op og saucen monteres ved at piske 1 spsk. 2 dl Andefond/Hønsefond