Det er desværre bare langt fra alle, der har det sådan. Madlavning er en daglig pligt, som man ikke kan slippe for – selvom mange ville ønske, at de kunne
Der kommer hele tiden nye veganske produkter, restauranter og kogebøger på markedet, og interessen for den veganske mad er stigende, men sådan har det ikke altid været
Held og lykke til jer alle sammen. Jeg synes det er på tide at forkæle jer søde læsere lidt, og det er min fornemmelse, at rigtig mange af jer elsker at lave mad, og særligt elsker at få ny inspiration til ny mad
Du skal nemlig ikke starte med at rydde op i alle de. Eller hvis du i disse dage går og tænker over, hvordan du skal "straffe" dig selv, for al den julemad du har høvlet ned
‘Meatless Monday’ er en mandag aften i bæredygtighedens tegn, hvor det kommer til at handle om at spise velsmagende, plantebaseret og økologisk kødfri mad, og om at høre lidt om hvordan den slags sagtens kan dække alle kroppens ernæringsmæssige behov
Til alle mine måltider forsøger jeg at få en god fordelingen af fedt, protein og kulhydrat, Jeg er bevidst om at forsyne mine muskler med proteiner, og min krop og hjerne med kulhydrat og fedt
Gina indsamler alle sine maderfaringer fra forskellige lande, religioner og kulturer og på baggrund af det, udformer hun illustrationer, der kort opsummerer nogle af de bedste maderfaringer, hun har gjort sig, såkaldte food wisdoms
Ikke nok med det, får du gode vitaminer og mineraler her, da æg indeholder stor set alle vitaminer og mineraler (foruden vitamin C og K), og de resterende ingredienser bidrager ligeledes med en masse B-vitaminer, calcium, kalium, phosphor, magnesium og ikke mindst en pokkers god smag, som du kan nyde med god samvittighed
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Alle grøntsagerne vaskes og skæres i fine tern, eller brug den grove side på dit rivejern. I dag var sådan en dag, hvor aftensmaden blev en spicy Chili con carne og det krævede kun en minimal indsats fra min side