Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Cupcakes bagt som en stor kage med rigtig meget cheesecream og knuste kiks på toppen - ligesom de kan lide den i USA
Hæld pureen tilbage i gryden og varm den ved svag varme et par minutter. Chokolade kage. Vrid den udblødte husblas fri for vand, tag gryden fra varmen og opløs husblasen i pureen, bland det godt sammen og lad pureen køle af
Lad chokoladen smelte i fløden over svag varme mens der røres til det er en blød og ensartet creme. Vrid et viskestykke hård op i meget varmt vand og læg det om springformen
Smelt chokoladen og smørret sammen i en gryde over medium varme (hold øje med det). En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Hak chokoladen groft. Spred dejen ud på et meldækket bord, lav en lille hulning i midtten og slå de sidste to æg ud i hullet og dæk dem med den hakkede chokolade, pak dejen sammen om ægget og chokoladen, så det bliver en lille pakke
Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme - lad det køle af. Den her chokoladekage er lynhurtigt gået hen og blevet min yndlings chokoladekage