Jeg laver ofte en varmchokolademed helt mørk chokolade, sødmælk (eller havremælk) og lidt kokossukker, men den her varme kakao er min absolut favorit i øjeblikket
Når chokolade er smeltet – tages glasskålen af varmen. Skær langs springformen med en varm paletkniv. Smelt over lav varme – undlad at røre for meget i det
Varm forsigtigt gryden op og rør sammen til alt er blandet godt og smeltet helt. Pynt kagen med resten af bærerne og riv godt medchokolade hen over eller hak chokoladen i grove stykker og fordel udover
Smelt den hvide chokolade over vandbad ved svag varme og lad det afkøle en smule. på laveste varme. Pisk flødeskummen i en skål og vend den i mascarponemassen
Varm evt coulien lidt mere op, hvis det er nødvendigt for at smelte husbladsen. Mousse af hvid chokolade og safran, på intens chokoladebund, toppet med gelé af jordbær og tonkabønner
Vend den smeltede, afkølede chokolade (den må endelig ikke være for varm) i fløden. Pisk piskefløden til flødeskum sammen med citronskal og vaniljekorn
Rør husblas i jordbærpureen så det smelter - tjek om jordbærpureen har den rigtige temperatur med en finger på bunden af gryden, det skal være så varmt at man kun lige kan holde sin finger det i