F. i. n. d. e. s. r. o. g. t. b. c. h. k. l. a. w. m. j. M. p. f. A. u. C. S. æ. v. y. P. ,. ø. B. D. 2. 0. (. ). 1. 5. 3. /. -. å. H. T. K. V. 4. x. N. 7. 8. Ø. G
Som I kan se, er det jo faktisk bare bagt banan og kakao, så I må ikke forvente den mest revolutionerende smagsoplevelse nogensinde, men hvis en spontan lyst til noget sundt, sødt og lækkert pludselig rammer jer, er de her chokoladebrownies med kun tre ingredienser et alletiders nemt og godt bud på at få stillet netop dén på ingen tid og uden slid
Rør chokoladestykkerne og gojibærerne sammen med dadel-massen (hvis man ikke ikke ønsker chokoladestykker eller gojibær undlader man det bare og fortsætter uden)
50 g mørk chokolade (gerne smeltet medmindre du foretrækker “chunks”). Du skal bruge. Giver 4 portioner. 240 g udblødt og kogte (eller 1 dåse drænede) sorte bønner
Rør salt, mel og hakket chokolade i og ælt godt til "dejen" er ensartet. For nogle uger siden fik jeg en mindre åbenbaring og tænkte "Hvad hvis man putter det oven på en rigtig god brownie
Bunden består blandt andet af ristede hasselnødder, dadler og kakao, og så den toppes med den lækreste “chokolade”ganache lavet af kokosolie, ahornsirup og kakao + ristede hasselnødder og havsalt på toppen
Bare sørg for at finde en med godt med mørk chokolade. Brownien bagte jeg efter en random opskrift – og jeg har før bagt meget lækrere brownies, så den opskrift deler jeg ikke videre