Ægte kaviar opskrifter

Blinis med kaviar og røget laks

Blinis med kaviar og røget laks

er jeg fan af disse blinis med kaviar og røget laks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Tunroulade med Spinat

Tunroulade med Spinat

Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Fiskelagkage - samvirke

Fiskelagkage - samvirke

Hak æg fint og vend i sammen med kaviar og dild. 3 spks kaviar (let røget rogn). 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
Deluxe lakseroulade med spinat

Deluxe lakseroulade med spinat

Og så lige toppet med lidt kaviar / vildlaks rogn på toppen for prikken over i’et. evt Deluxe kaviar til pynt
Nippemad fra Herlige Høns

Nippemad fra Herlige Høns

kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
Æggefri Panering; Ovnbagte Rodfrugt Nuggets

Æggefri Panering; Ovnbagte Rodfrugt Nuggets

oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Kaviarmousse

Kaviarmousse

Kaviar blandes i og det hældes i en rugbrødsform som sættes koldt. 100 g rød kaviar. 100 g rød kaviar. En kollega har spurgt mig om jeg havde en nem opskrift på en forret til nytårsaften
Lakseroulade

Lakseroulade

½ glas lakserogn, stenbidderrogn eller den ægtekaviar fra stør – selv bruger jeg Cavi-art også kaldet Tang-kaviar, fordi det er fremstillet af havtang
Spinatroulade

Spinatroulade

med kaviar og citron og et godt brød. Spinatroulade – Jeg morer mig ofte over folks indbildte kræsenhed
Stjerneskud

Stjerneskud

Fordel dressing, asparges, rejer og kaviar på fisken. Kom dressingen over, og fordel igen aspargeser, rejer og kaviar oven på fisken, og pynt til sidst med dild og citronbåde eller -skiver