er jeg fan af disse blinis med kaviar og røget laks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Vend forsigtigt flødeskummen i tunblandingen og tilføj de røde kaviar. For ikke så længe siden delte jeg opskriften på tunmousse og i den anledning fik jeg den ide at lave en tunroulade med tunmoussen og en spinat bund
Hak æg fint og vend i sammen med kaviar og dild. 3 spks kaviar (let røget rogn). 1. start med fyldet. 2. Afdryp tun, kom den i en stor skål og findel med gaffel
kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Dild, Sort stenbidderrogn kaviar fra Lauris (kan undlades) og røgede laksestrimler. Her får du opskriften på en nem og hurtig forret eller en idé til appetizer
Kaviar blandes i og det hældes i en rugbrødsform som sættes koldt. 100 g rød kaviar. 100 g rød kaviar. En kollega har spurgt mig om jeg havde en nem opskrift på en forret til nytårsaften
Fordel dressing, asparges, rejer og kaviar på fisken. Kom dressingen over, og fordel igen aspargeser, rejer og kaviar oven på fisken, og pynt til sidst med dild og citronbåde eller -skiver